<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6969322301928322128\x26blogName\x3dwhen+sky+start+pinkish\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://whenskystartpinkish.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://whenskystartpinkish.blogspot.com/\x26vt\x3d7711841612076447108', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Turn Around
%1 %2 %4
mamat gatal
Written at 00:54 on Sunday, 8 April 2012 0 comment(s)

hei lama dah tak update blog .okay now nak cerita ape yg kawan aku cerita dkt aku .kawan aku nei peempuan dan ada seorang mamat nei suke kat die .tapi cara mamat tu salah lah ,blom official couple dah pandai nak mintak kiss bagai ,ape kau ingat kawan aku tu bohsia ape ?ingat kalau kau couple gn kawan aku kau bole dpt ciom die ?TOLONGLAH !~ayat kau mmg boleh cairkan perempuan tapi bukan kawan aku okeh .die mule-2 puji mulut kawan aku tu cantik pastu tros mntak kiss .BAPAK ah ,elak kena tampar je mamat tu .pastu die ckp lagi yg awek lame die yg sebelum-2 nei cuma koleksi die je .rasa macam nak ludah kat muka die je .okay kpd mamat tu aku harap kau insaflah .sesuke hati kau je mntak kiss kat kawan aku .dah ade awek tapi tak mengaku .blah la lelaki tak guna macam kau:P

Labels:



NADHIRAH MY