<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6969322301928322128\x26blogName\x3dwhen+sky+start+pinkish\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://whenskystartpinkish.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://whenskystartpinkish.blogspot.com/\x26vt\x3d7711841612076447108', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Turn Around
%1 %2 %4
bff
Written at 01:25 on Tuesday, 25 October 2011 0 comment(s)

seperti yg dilihat diatas. .muke aku mesti ade. .haha .menyebok je kn. .sume da tau kan name die sape. .julia shafika. .senang cite die nei kawan yg paling memahami la. .kalau aku ade masalah .die orang pertame yg tolong settlekan masalah aku. .sayang kau julia. .julia nei cepad tacink .kalau merajuk susa nak pujok kod. .haha. .sumpah best gila kawan dgn die. .kalau gadoh pon kejap. .sebab aku yg selalu buad baek dgn die. .kalau kawan die ade masalah rumahtangge. .die la orang tukang settle kan. .caya lah julia. .ngee:). .die nei pon salah seorang bestie aku since aku standard school lag5. .dulu geng die suke cari pasal. .suke buad bnde gile-2. .mmg tak bole bla mase die ckp 'gobok'@almari kt klas 6a dlu ade hantu. .haha. .sume percaye kt die smpy aku nei pon caye. .pena gak try masok lam gobok tu. .tapi gn membe. .2 org skali masok. .bapak ah .toleh sebelah membe aku da nanges-2 sebab takod. .kate nmpk hantu. .tapi julia la hantunye. .ngokngek punye julia. .haha. .tu kenangan yg tak dapat aku lupekn psl julia. .hihi. .oke la. .byee~~

Labels:



NADHIRAH MY


besties..
Written at 00:59 on 0 comment(s)

firstly,nak cite pasal budak tudung hijau nei. .oke. .name die noor asilah nashruan adil. .sume membe panggel die cylaa. .#sedapnamekau. .da knal lame da si cylaa nei. .since sekolah rendah lagi. .dulu die nei memang rapad gn yasmin. .membe laen la. .tade kt sini. .kiteorang cerai mase naek form one. .#yeladahlaen-2kelas. .mase form-2 kiteorang memang belagak+sombong. .senyum pon susah kalau jumpe. .tapi sejak form three nei la kiteorang rapad balek. .kalau da jodoh takkan kemana kan. .tapi tahun depan naseb baek die tak pindah. .so,aku ade membe la. .sebab yg laen sume nak pindah . .
secondly,nak cite pasal budak yg kat sebelah cylaa nei. .oke gak. .name die norshazlin idrus. .tak sume panggel die eby. .tapi ade gak yg panggel die shaz. .tak best panggel shaz. .tak comel la. .haha. .aku memang rapad gn die since sekolah rendah smpy skrg. .dulu mase sekolah rendah die memang satu geng gn aku. .memang rapad sangad. .senang cite kalau aku takde. .die pon takde. .tu yg die selalu ckp kt aku. .haha. .kalau gadoh pon kejap je. .tade la smpy maen tarek-2 tudung ke ape ke. .tapi memang best kawan dgn die. .aku sayang kau la kawan. .
p/s-kat belakang yg pakai tudung biru tuh aku. .haha. .burok gila muke aku. :-p

Labels:



NADHIRAH MY


bosan a.k.a boring
Written at 00:49 on 0 comment(s)

http://matcuoi.com
.....................#bosanla. .tak tau nak buad ape. .nak keluar. .tapi mcm malas. .dok ruma best,tapi tade cite best lak nak tengok. .texting pon best gak. .tapi da lame-2 texting bosan gak. .sbb da tak tau nak texting ape ag kan. .dah bukak belog. .tapi tak tau lak nak story ape. .nak story pasal ape ek. .ahah .!#dahdapatidea...nak story psl kengkawan la. .oke. .t bce kat tajuk laen oke. .byee~~

Labels:



NADHIRAH MY